Hendelser

Nyheter

2024 Dongguan International Design Week: ÅPEN!

Dongguan International Design Week

"OPEN" kan brukes som et verb, et adjektiv og til og med et substantiv.

2024 Dongguan International Design Week (DDW) kommer.
Vi oppfordrer deltakerne i møbelmarkedet til å frigjøre tenkning, utvide horisonten og omfavne OPEN med et oppriktig hjerte.

Først når vi konfronterer og omfavner alle de ulike endringene i markedet med en mer mottakelig holdning, kan vi få flere ÅPNE muligheter og prestasjoner.

 

Vedvarende utforskning og selvoppgradering

Vi prøver alltid å vise frem kollisjonen og fusjonen av design og innovasjon med ulike hovedbilder og temaer på DDW. Derfor viste vi frem kraft og håp med temaet «Chasing the Light» i 2019, innsikt med «SEE» i 2021, og lidenskap med «RUNNING» i 2023.

I løpet av fem år fortsetter vi å utforske nye muligheter for å oppgradere DDW. Og vi har større forventninger til det når hver transformasjon skjer på DDW.

Som en transformert og oppgradert versjon avBerømt møbelutstilling høstutstilling, DDW er et viktig initiativ lansert av Famous Furniture Fair Committee for "Design + Boliginnredning"-strategi, og det er også et avgjørende springbrett for Dongguans boliginnredningsmarked for å nå en ny status.

Derfor setter vi OPEN som tema for 2024 DDW, og tar til orde for integrering av ulike forretningsformater med levende og dristige visuelle hovedfarger.

 

Embrace OPEN for å oppnå suksess i 2024:

For å virkelig være "ÅPEN", enten det er et verb, adjektiv eller substantiv, kan man høste strømmen av kreativitet (OPEN - sprengning), høste bestillinger gjennom åpen kilde (OPEN - åpne kilde) og utvide kanaler for vekst (OPEN) - utvidende innovasjoner). I 2024 vil vi alltid finne grunner til å omfavne «OPEN».

Dongguan Furniture New Force Exhibition
Dongguan Furniture New Force Exhibition1

Vær ÅPEN for kurasjonen!

Dongguan Furniture New Force Exhibition2.0 kommer!

Spring Dongguan Furniture New Force Exhibition er utvilsomt inspirasjonen til 2024 DDW. Det var første gang å utnytte kraften til utmerkede lokale nye møbelmerker i Dongguan. Den svært etterlengtede Dongguan Furniture New Force-utstillingen skapte med suksess en dedikert Dongguan-møbel-IP i mars i år, og tiltrekker seg over 2.000.000 eksponeringer på nettet.

I jakten på mer suksess, lanserer vi Dongguan Furniture New Force Exhibition 2.0 og introduserer 4 store oppgraderinger av 2024 DDW: forfriskende utstillingshalldesign, utdyping av merkevare-IP-er, oppgradering av kommunikasjonsstrategier og nyskapende arrangementsformater.

Etablering i Great Bay Area, bygge en forsyningskjede for designmateriale

Som en avgjørende base for Great Bay Areas boliginnredningsindustri, besitter Dongguan ikke bare enestående ferdigheter for gjennomføring av prosjekter, men samler også ledende omfattende forsyningskjederessurser i markedet. Med utgangspunkt i den vellykkede kurasjonsmodellen til Dongguan Furniture New Force Exhibition, er det besluttet å utvide utstillingsområdet ved å legge til en forsyningskjedeseksjon for boliginnredning, med det nye området lokalisert i seksjonene C og D i Hall 3, og skape Dongguan Furniture New Force Supply Chain Exhibition --- en underordnet utstilling av hovedbegivenheten.

For å vise frem hele markedet for boliginnredning, engasjerer dette utstillingsområdet aktivt leverandørkjedepartnere fra oppstrøms til nedstrøms i det omfattende boliginnredningsmarkedet, og viser en rekke hjemmematerialer som møbelstoffer, maskinvaretilbehør, fyllmaterialer, konstruerte trepaneler, importert tømmer, kantbåndsprofiler, uferdige møbler, belegg, dekorative finisher og innovative materialer, noe som gjør det til en sjelden mulighet å presentere Dongguans komplette forsyningskjede for boliginnredning de siste årene.

Vær ÅPEN for de høyere stemmene!

Siden utgivelsen av den første videoen 12. desember 2023, "La verden høre stemmen til Dongguan-møbler!" Slagordet går igjen i hele møbelmarkedet og vekker tonnevis av resonans og entusiasme. Mange deltakere reagerte positivt og fulgte tempoet til Dongguan-møbler og gjorde en felles stemme. og så videre, disse merkene er kanskje ikke godt kjent i fortiden, men nå har de blitt de nye stjernene iDongguan møbelmarked, og stemte for Dongguan-møbler med deres entusiasme og talent av nye medier.

Dessuten ble andre KOL-er også aktivt med i denne enorme stemmeaksjonen.

Rundt mars i år har de offisielle utstillingsregnskapene og de relaterte KOL-ene publisert mer enn 50 nyheter om videoen. Disse stemmene konvergerer til en mektig kraft, som overfører og trenger gjennom konseptet "Gode møbler · Made in Dongguan", slik at flere mennesker kan forstå kvaliteten og oppfinnsomheten til Dongguan-møbler, og føle den nye kraften og fremveksten av Dongguan-møbler.

2024 DDW, disse stemmene vil være høyere.

I bølgen av den nye æra, må vi redefinere verdien av trafikk, business boss IP som den første produktiviteten. Vi tror at stemmene kan injisere ny vitalitet og kraft for Dongguan Furniture New Force Exhibition.

2024 DDW, disse stemmene vil være høyere.

Vær åpen for aktivitetene!

Møbelindustri klyngekonferanse i verdensklasse

DeVerdens møbelindustriCluster Conference vil bli holdt i Dongguan igjen i 2024, og tidspunktet vil være før DDW 2024 (17. august).

På den tiden vil mange internasjonale gjester, representanter for nasjonale departementer, regjeringsledere og diplomatiske utsendinger i Kina, designere og andre totalt 400 eller 500 mennesker delta på scenen for å delta i bransjearrangementet, med sikte på å styrke internasjonale møbelindustriutvekslinger og samarbeid, fremme industriell innovasjon og utvikling, og hjelpe velstanden og fremgangen til den globale møbelindustrien.

China National Furniture Association

▲ mars 2023,
China National Furniture Association og Dongguan Municipal People's Government signerte en avtale om i fellesskap å bygge landets første møbelindustriklynge i verdensklasse i Houjie, Dongguan, med fokus på å bygge 6 "verdens hovedsteder": industriell produksjon, klyngedemonstrasjon, utstilling og handel, smart ledelse , designinnovasjon og grenseoverskridende e-handel.

World Furniture Industry Cluster Conference

▲ august 2023,
Årsmøtet for World Furniture Federation i 2023 og World Furniture Industry Cluster Conference ble holdt i Dongguan, hvor industriledere samlet seg for å diskutere vinn-vinn-samarbeid, veilede møbelindustrien for å optimere oppsettet, fremme regional koordinert utvikling og fremme dannelsen av avanserte produksjon av møbelindustriklynger

På grunnlag av det forrige vil konferansen oppgradere innholdet og utdype betydningen av "International Design" , fremme den første fasen av møbelindustriklyngen, International Design Innovation Exchange Center i "Design Innovation Capital", og byggeprosessen av den moderne industriparken til "Industrial Manufacturing Capital".

Samtidig vil det bli satt opp en rekke aktiviteter, inkludert International Design Innovation Exchange Conference, High Quality Integrated Domestic and Foreign Trade Forum, Night of Chinese and Overseas Design, Study Tour of Design, Dongguan Furniture Cluster Core Exhibition, etc., danner "1+2+N" aktivitetsstrukturen.

Joint International Associations for Home Furnishing Abroad

Vær ÅPEN for kanalene!

Joint International Associations for Home Furnishing Abroad

2024 DDW for å utdype kommunikasjonen og samarbeidet med innenlandske og utenlandske bransjeforeninger. Når det gjelder oversjøisk promotering av utstillingen, fortsetter vi å optimalisere driften av utenlandske sosiale medieplattformer, og har nådd samarbeidskonsensus med Vietnam International Furniture Fair og Malaysia Export Fair for i fellesskap å fremme internasjonal utveksling og samarbeid i hjemmeindustrien.

Når det gjelder global partnerpromotering, etablerer vi aktivt nære bånd med internasjonale utstillingsselskaper, kommersielle kontorer til ambassader og konsulater i Kina og utenlandske møbelforeninger, etc., og lettet med suksess signeringen av strategisk samarbeid mellom Thailand Furniture Association og Dongguan Famous Furniture Foreningen i år oppnår et nytt gjennombrudd i grenseoverskridende samarbeid i hjemmebransjen.

Dongguan designertjeneste
Dongguan designertjeneste1

Samtidig har vi også med suksess holdt en rekke kinesisk-utenrikshandelssamarbeidsutvekslingsmøter, en-til-en forsynings- og anskaffelsesmatchingsmøter og forretningsmatchingsmøter og andre aktiviteter, for å bygge ny drivkraft for utvidelse av bedrifter og internasjonale kanaler.

 

Lanser programmet Urban Co-creation – Styrk samarbeid og utveksling

Dongguan Designer Service Center (DDC) fortsetter å bygge en diversifisert designerutvekslingssalongplattform, og konverteringsraten for aktiviteter har nådd mer enn 30%. Og fullførte etableringen av et dyptgående samarbeid med store bransjeforeninger over hele landet, som Guangdong Association of Art and Decoration, Dongguan Interior Design Association, Foshan Interior Design Association og dusinvis av andre.

Fra mai til juli,Dongguan designertjenesteCenter (DDC) åpnet en designutvekslingsreise mellom East Guangdong Station (Shantou, Chaozhou, Jieyang Design Association) og West Guangdong Station (Maoming, Zhanjiang, Zhaoqing Industry Association) for å forberede den nøyaktige invitasjonen til utstillingen og oppnå samarbeidstransformasjon i framtid.

Under årets DDW forventes det å tiltrekke seg representanter for 22 bransjeforeninger over hele landet og mer enn 400 designere fra i og utenfor Guangdong for å delta, og ha dype bånd med mer enn 20 hjemmemerker i museet.

2024 Dongguan International Design Week

Uansett Vær ÅPEN for kurasjonen, høyere stemmer, aktiviteter eller kanaler, bare når vi åpner våre fulle hjerter i det, kan vi oppnå flere prestasjoner. La oss VÆRE ÅPNE i 2024!
Ser frem til å se deg 18.-21. august 2024.


Innleggstid: 26. juni 2024